16/12/11

ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ… ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΔΙΝΕΙ 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ «ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Είναι να απορεί κανείς για ποιον λόγο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μένει υπουργός της κυβέρνησης. Δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που καθ’ ομολογία ακόμα και στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε ότι είχε απομείνει όρθιο στην ελληνική οικονομία. Δεν είναι μόνο ότι χαρακτήρισε… συμβολικό ποσό τις 180.000 ευρώ που δόθηκαν στον «αμισθί» κ. Αθεμπίγιο.
Είναι ότι δεν σταματάει να προκαλεί, ακόμα και τώρα που η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν το γκρεμό, με τους πολίτες να «βράζουν» για όσα δεινά βιώνουν,
με τον ίδιο να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτά. Σε καιρούς που κόβονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα πολυτέκνων κ.ά. με το… ηλεκτρικό πριόνι, ο «πολύς» κ. Παπακωνσταντίνου αποφασίζει ότι μπορεί να δαπανηθεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να διαφημίσει την… «αειφόρο ανάπτυξη».
Ναι, καλά διαβάσατε ο υπουργός Περιβάλλοντος προκήρυξε διαφημιστικό διαγωνισμό ύψους 2 εκατ. ευρών για την επικοινωνία της «αειφόρου ανάπτυξης», με την ανάδοχο εταιρεία να διαχειρίζεται το συγκεκριμένο ποσό σε ένα διετές σχέδιο δράσης επικοινωνίας. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι πολύ πρόσφατα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε την έγκριση του (σ.σ. ως πολιτικός προϊστάμενος) για την διεξαγωγή διαγωνισμού ύψους 12 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία θα δοθούν για να διαφημιστεί η ΔΕΗ. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος παραμένει υπουργός, προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα για μία ακόμη φορά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...