2/8/12

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !

Και έγραψε η Βούλα Παπαχρήστου στο twitter της : ¨Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό¨. Και έπεσαν οι δήθεν αριστερίζοντες κουλτουρο-διεθνιστές να τη φάνε ζωντανή, ταυτιζόμενοι με παλαιότερες αφρικανικές φυλές κανιβάλων, απ΄ αυτές που έδωσαν τα πολιτιστικά τους φώτα στο παγκόσμιο ¨ρεπουσικό¨ γίγνεσθαι. Υποκρισία !
Αν το σχόλιο αυτό, το οποίο είναι ένα ευφυές ανεκδοτάκι που δεν εμπνεύστηκε η ίδια, αλλά το αναπαρήγαγε, το είχε πει από το τηλεοπτικό του τσαντίρι ο Λαζόπουλος, όλοι θα μιλούσαν για τη σάτιρα που δεν έχει όρια και πως δεν είναι ρατσιστικό αφού μιλά για Αφρικανούς (γεωγραφικός προσδιορισμός) και όχι για μαύρους (φυλετικός προσδιορισμός). Υποκρισία ! Αναρωτιόμαστε δε, αν ο Κασιδιάρης ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο τζούντο, επειδή ανήκει στη Χρυσή Αυγή θα τον είχαν αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς εκ προοιμίου και δια παντός ; Υποκρισία !

Ποιους ακριβώς θα προσέβαλε η ¨ρατσίστρια¨ Παπαχρήστου στο Λονδίνο ; Τους Αμερικανούς, που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν έμπαιναν στα ίδια λεωφορεία και εστιατόρια με τους νέγρους ; Τους Εγγλέζους, τους μεγαλύτερους αποικιοκράτες της σύγχρονης ιστορίας, με εκατόμβες νεκρών ¨κατωτέρων¨ τους Ινδών ; Τους Σαουδάραβες και τους Αφγανούς, που θεωρούν τις γυναίκες υποδεέστερα όντα ή μήπως τους Μαροκινούς που δεν θέλουν ν΄ ακούν για τους Σαχαράουι ; Υποκρισία !

Ενόχλησε τους αυτόκλητους θεματοφύλακες των δικαιωμάτων όλων των αλλοεθνών, αλλόθρησκων, ναρκομανών, ομοφυλόφυλων και φυσικά όχι των φυσιολογικών Ελλήνων που τείνουν σε μειοψηφία, το περί Αφρικανών αστείο. Γιατί τόσα χρόνια δεν ενοχλήθηκαν με τα χιλιάδες ανέκδοτα, που έγιναν μέχρι βιβλία και ταινίες, για τους Πόντιους ; Αλλά άραγε ποιοι να ενοχληθούν ; Όσοι δεν αναγνωρίζουν τη γενοκτονία τους από τους γείτονες και αποχωρούν από τη Βουλή στο ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη τους, όσοι βλέπουν μόνο συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης κατά την καταστροφή της ή όσοι αριστερόφρονες εδώ και 50 χρόνια λυμαίνονται την Παιδεία και τον Πολιτισμό, εκτοπίζοντας κάθε εθνικό ως εθνικιστικό και κάθε αρχαίο ως συντηρητικό ; Υποκρισία !

Αλήθεια, γιατί ο πολύς Κούβελος δεν έκανε θέμα ώστε να αποκλειστούν από τους αγώνες όσοι Άγγλοι λένε ανέκδοτα για τους Σκωτσέζους (δηλαδή όλοι), όσοι Ιταλοί αστειεύονται με τους καραμπινιέρους (δηλαδή όλοι), όσοι Έλληνες κοροϊδεύουν τις ξανθιές και γελούν με αστεία για Αλβανούς (δηλαδή όλοι) ή λογικότερα να ζητήσει την κατάργηση των Ολυμπιακών αφού όλοι οι λαοί της γης λένε ανέκδοτα για τους Εβραίους ; Υποκρισία !

Μια και καλή πρέπει να ξεκαθαριστεί, όσο κι αν προσπαθούν να μας αλλάξουν, όσο κι αν προσπαθούν να μας κολλήσουν τη ρετσινιά. Οι Έλληνες δεν υπήρξαμε και δεν θα γίνουμε ποτέ ρατσιστές με την έννοια που υιοθετεί η κάθε Κου Κλουξ Κλαν. Είμαστε όμως κατηγορηματικά ρατσιστές στη βλακεία, η οποία δυστυχώς εξαπλώνεται γοργά στη χώρα μας σαν τον ιό του Δυτικού Νείλου και με τόσους βλάκες στα κλιμάκια των ¨κρατούντων¨ τα κουνούπια δεν θα τρώνε απλά σπιτικό φαγητό, αλλά θα κάνουν κάθε μέρα πάρτι !

Ν. ΝΙΚΗΤΑΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...