30/4/12

Tο όραμά τους για τις υπηρεσίες μας!

Η φημολογία των τελευταίων ημερών, δυστυχώς επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο. Σε συνέντευξή του στο www.newsit.gr (23.4.12) ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης για τις υπηρεσίες μας. Συγκεκριμένα αναφέρει στη συνέντευξή του (χωρίς μάλιστα να του υποβληθεί σχετική ερώτηση):
''Έχω ένα όραμα... το οποίο δεν είναι ουτοπικό. Βλέπω αμέσως μετά, (αν έχω τη δυνατότητα αυτή), ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΔΟΕ... και Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ στο χώρο της σύλληψης της φοροδιαφυγής και να φτιάξουμε ή μάλλον να επεκτείνουμε αυτό που φτιάξαμε στην αστυνομία.
 Έχουμε 100 παιδιά στην οικονομική αστυνομία, (σημ. τους οποίους πήρανε με ρουσφέτι), να τους κάνουμε 1500. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Με 1500, καλά μορφωμένους νέους, υψηλού επιπέδου, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ και ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣ, (σημ. που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τους τιμολόγιο), να είστε βέβαιοι ότι το θέμα της φορολογικής ανομίας θα έχει τελειώσει σε 2 χρόνια μέσα''.

Συγχαρητήρια κε Χρυσοχοίδη που θέλετε να τελειώσετε ότι αρχίσατε΄ Το έργο της ολοκληρωτικής  διάλυσης του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Φαίνεται ότι το έργο του ΣΔΟΕ έχει πειράξει τελευταία πολλούς πολιτικούς γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν την ηγεσία του (Παναγιωτόπουλος - Διώτης).
Να είστε όμως σίγουρος μάζι με τον κο Βενιζέλο,  ότι δεν θα προλάβετε. Σας το υπόσχονται τουλάχιστον 10.000 εφοριακοί υπάλληλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...